Treska obecná „svíčková“ - lov - min. 0,2 kg
Pod označením „svíčková“ (ang. loin) se ukrývá to nejlepší z celé tresky. Jedná se pouze o hřbetní partii tresky, která je krásně šťavnatá a zcela bez kostí.
Čerstvost jako priorita
Nevytváříme zásoby, z vody co nejrychleji přímo k Vám
Při objednávce nad 3000 Kč
dárek zdarma
Přivezeme Vám plody z vody
po Praze a okolí
Rozvoz středa a pátek
domů, do práce,...
Latinský název:
Gadus morhua
Anglický název:
Cod
Původ:
Norsko
Rybolov:
Ulovena v moři, vlečné sítě
Typ masa:
Vysoké bílé a jemné maso, které je zcela bez kostí
Příprava:
V troubě 15 min. při 180 °C, v páře 7 min.
Skladování:
Uchovejte při teplotě 0-2 °C
Filety dodáváme v minimálním množství 0,2 kg. Př.: pokud vložíte do košíku množství 0,6 dostanete od nás cca 0,6 kg tresky. Účtována Vám bude přesná váha daného kusu. Filety dodáváme v celku. Pokud si přejete filet naporcovat, připište nám to prosím do poznámky.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Filety z mořských ryb |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář